12.05.2010

Apa yang gadis-gadis bincangkan...?



Aku melayari alam maya dan ada satu fenomena yang pelik sedang berlaku. Ini pasti ada sesuatu antara mereka.Kuat berahsia juga gadis-gadis zaman sekarang ni.Ada apa dengan Spongebob lah, patrick lah, squidward pun ade.Tak ketinggalan si plankton tu pun masuk sekali. Ada function spongebob besar-besaran ke.hahaha. Apa-apa lah gadis-gadis semua. Janji korang happy dan teruskan hidup ni dengan gembira dan aman damai sesama sendiri. Macam si spongebob dan patrick itu sendiri. Yeah! hahaha. =)

6 comments:

aien'suhaimi said...

HAHA , its all about girl things :)

Ariff Masrom said...

I wanna know it..hahahah

AnisZahra said...

HAHA. :P

Ariff Masrom said...

hahaha..apa maksud benda ni semua...?

ShahrirAizat said...

senang je....
spongebob-single
patrick-dah couple
squidward-x couple tapi dah dah ada hati ngan org.

nabilah imran said...

kantoi sudah..how do u noe?